Foci

Gerát leszerződtetné az AS Roma

A Fulham csapatát a nyári átigazolási időszakban szétkaphatják, a magyar középpályásért is több helyről érdeklődnek.

A londoniak óriási csatában kikaptak az Atlético Madridtól az Európa Liga fináléjában, de a kiírás során olyan ellenfeleket ejtettek ki, mint a Wolfsburg, a Hamburg vagy éppen a Juventus. A kis angol csapat teljesítményére Európa-szerte felfigyeltek, a sorozatban hatszor eredményes Gera Zoltánnak is számos kérője akad.

Több csapat is érdeklődik a Telegraph szerint, az olasz bajnokság jelenlegi második helyezettje, az AS Roma is vinné a magyar játékost. A csapat trénere Roy Hodgson ugyan szeretné megtartani a csapat gerincét adó játékosokat, de Bobby Zamorát, Damien Duffot, Clint Dempseyt és Brede Hangelandot nehéz lesz megtartaniuk. A fiatal Chris Smallingot már el is vitte a Manchester United 7 millió fontért.

Gera Zoltán az elmúlt szezonban a Fulham egyik legjobbjává nőtte ki magát, a csapat szakvezetője megtalálta a helyét a pályán, és a szerepkör nagyon fekszik a válogatottságot tavaly lemondó Magic Magyarnak. A támadó középpályás a szezonban 50-szer lépett pályára tétmeccsen, és tízszer volt eredményes. Különösen az Európa Ligában brillírozott Gera, ahol hatszor talált be.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik