Foci

Villa szeretne már Barcelonába érni

A spanyol támadó még a világbajnokság előtt szeretné véglegesíteni barcelonai átigazolását.

A barcelonai El Mundo Deportivo szerint David Villa gyakorlatilag a Barcelona csapatáé, sőt, a futballista még a világbajnokság vége előtt szeretné nyélbe ütni a szerződését. Tavaly a katalánok ugyancsak közel álltak a csatár megszerzéséhez, ám a Konföderációs-kupa közrejött, s a támadó végül maradt Valenciában.

Villa ezúttal szeretné elkerülni a csapdát – 2009-ben Ibrahimovic került a Camp Nouba -, ám nehéz lesz felgyorsítani az eseményeket, a két klub ugyanis eltérő állásponton van a játékos árát illetően. Villát 2014-ig köti a szerződése a Mestallához, a Valencia ennek megfelelően körülbelül 45 millió eurót remél. A Barcelona ugyanakkor abban bízik, hogy a veszteségek által sújtott klub végül engedni fog az árból, pláne akkor, ha már a játékos is az elmenetel mellett kardoskodik.

A gránátvörös-kékek Bojan Krkic játékjogát is szeretnék beletuszkolni az ügyletbe, a valenciaiak ugyanakkor hallani sem akarnak a játékos-cseréről, csakis készpénzben gondolkodnak. Mivel Manuel Llorente, a Valencia elnöke korábban elutasította a Chelsea 41 milliós ajánlatát, az ügy aligha fog véget érni június 11-ig.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik