Foci

Vieira beszólt a francia kapitánynak

A veterán középpályást Domenech tapintatlansága zavarja, nem az hogy kimaradt a vébékeretből.

Némi meglepetésre nem kapott meghívót a franciák bő világbajnoki keretébe Patrick Vieira. A Manchester City rutinos középpályása csalódottan nyilatkozott a mellőzéséről, de elsősorban az zavarta, hogy a televízióból értesült a hírről.

„Elfogadom a kapitány döntését, nincsen ezzel semmi probléma. Azt viszont nem tudom megérteni, hogy miért nem keresett. Az elmúlt hat hónapban egyetlen egyszer sem hívott, annak ellenére, hogy jól megértettünk egymást, és akkor is kitartottam mellette, amikor rengeteg kritikát kapott” – nyilatkozta a 33 éves védekező középpályás.

„Éveken keresztül alapember voltam a válogatottban, ennyit megérdemeltem volna. Ha a kapitány szerint már nem vagyok elég jó, akkor mondja meg személyesen. Az Internél Jose Mourinho ezt megtette, és én elfogadtam a döntését. Tapintatlanságnak tartom, hogy a televízióból kellett értesülnöm a mellőzésemről” – így 1998 világ-, és 2000 Európa-bajnoka, aki direkt azért igazolt az Intertől, hogy a manchesterieknél több játéklehetőséget kapjon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik