Foci

Forlán: megérdemeltük!

Az Európa Liga fináléját két góljával eldöntő uruguayi szerint csapata megérdemelten nyert.

Az Atletico Madrid szombat este Diego Forlán duplájával legyőzte Gera Zoltán csapatát, az angol Fulhamet. A dél-amerikai bő három perccel a hosszabbítás lefújása előtt szerezte mindent eldöntő találatát, ám elmondása szerint meg volt győződve arról, hogy a piros-fehérek előbb vagy utóbb feltörik az angolok védelmét.

„Még mindig nem fogtuk fel, valójában mit is értünk el” – lelkendezett a csatár az AS-nak. „Megérdemelten nyertük a döntőt, hisz az elejétől mi támadtunk többet. Éreztem, hogy be fogok találni, és bejött. A gójaimat, s ami még fontosabb, a győzelmünket mindenkinek ajánlom: a szurkolóknak, a barátoknak, a családomnak.

A madridiak a nemzetközi siker mellett akár újabb trófeával gazdagodhatnak, hisz bejutottak a spanyol kupa döntőjébe is, ahol május 19-én a Sevilla csapatával mérkőznek.
„Én azt hiszem, most kiélvezhetjük ezt a sikert, s csak jövő héten gondoljunk az előttünk magasodó újabb feladatra. Most a legfontosabb feladatunk: örüljünk, s ezt ajánlom az értünk szorítóknak is.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik