Foci

Veszélyben Terry vb-szereplése

Az angol középső védő megsérült a Chelsea edzésén, azonban az orvosi vizsgálatok nem mutattak ki törést a lábában.

A londoniak edzése alatt John Terry a lábfejére kapott egy rúgást, s a Cobham edzőközpontot már egy speciális védőcsizmában hagyta el. Később kórházba szállították, de az, hogy milyen súlyos a sérülése, csak csütörtökön derül ki. Az orvosok attól tartanak, hogy a középső védőnek eltört a lábközépcsontja.

Ha bebizonyosodik a szakemberek elgondolása, a 29 éves védő négy- de akár nyolchetes kimaradással számolhat, s ennek következtében vagy lemarad a világbajnokságról, vagy rehabilitációt követően, egyéni edzésprogrammal készül fel a dél-afrikai tornára.

A kulcsjátékosok nagy tornák előtti sérülése kísérti az angolokat: 2002-ben David Beckham épp lábközépcsont-törése miatt volt haloványabb, míg a négy évvel későbbi vb-n Wayne Rooney szenvedett hasonló sérülést. Mindkét játékos játszott a világbajnokságon, ám a kimaradás miatt egyikük sem játszott képességeihez méltóan.

Frissítés: az angol válogatott orvosai természetesen azonnal vizsgálatoknak vetették alá a játékost, melyek során semmi jele nem volt törésnek, így az első hírek szerint nincs veszélyben Terry világbajnoki szereplése.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik