Foci

Camoranesi: a River Plate is esélyes

Az argentin származású olasz futballista ügynöke nem zárja ki az argentínai szerződés lehetőségét.

Mivel a Juventus csapatánál felesleges lett, az olasz vb-keretbe behívott Mauro Camoranesi új klubcsapat után néz. A játékos ügynöke, Sergio Fortunato korábban kizárta egy dél-amerikai kiruccanás lehetőségét, ám mára változott a helyzet. A futballista szívesen játszana a River Plate együttesénél, a bökkenő: Camoranesi fizetése.

A Calciomercato.it honlapnak nyilatkozó Fortunato úgy érzi, az argentinok nem tudják majd állni a szélső magas gázsiját.
„A River Plate szakmailag és érzelmileg is megfelelne, ám financiálisan egyelőre nehéznek tűnik, hisz mindannyian tudjuk, az argentin klubok gazdaságilag nem vetekedhetnek az európaiakkal. Argentínában egy topjátékos fizetése félmillió eurónyi” – fogalmazta meg kételyeit az ügynök. „Hamarosan találkozom Daniel Passarellával, az egyesület elnökével, aki egy komoly bank válaszát várja. Ha a klub pluszpénzhez jut, három-négy igazolással erősítenének, s ebben az esetben tárgyalhatunk.”

Az ügynök szerint az sem kizárt, hogy Camoranesi kitölti Torinóban 2011-ig érvényes kontraktusát. A játékost ugyanakkor görög, spanyol és török klubok is keresik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik