Foci

Pato maradna Milánóban

A brazil támadó kijelentette, hogy esze ágában sincs máshova igazolni.

A Milan csillaga, Alexandre Pato egy interjúban kifejtette, hogy jól érzi magát a lombard klubnál, s legszívesebben maradna. Ám mivel egyre több kérője van, a Milanon múlik, hogy marad, vagy távozik. A brazil csatárt elsősorban a Chelsea vinné, a Milantól távozott Carlo Ancelotti szívesen dolgozna ismét együtt egyik kedvencével.

A londoniakon kívül a Real Madrid is élénken figyeli, Milánóban mikor száll fel a fehér füst.
„Nagyon boldog vagyok Milánóban, és ezzel a csapattal szeretnék bajnokságokat, kupákat nyerni” – tett hűséget a tuttomercatoweb.comnak nyilatkozó ifjú csatár. „Mindenek előtt vörös-fekete játékos vagyok, és az egyesület dönt a sorsomról. Ha Ancelotti felhív, boldogan beszélgetek vele, ha szerződtetés miatt tárcsáz, átirányítom a klubszékházba. Persze, Carlo remek ember, és nemcsak azért mert mindig jóban voltunk. Ő volt a garancia a fejlődésemre, de ettől függetlenül 2014-ig én a Milan játékosa vagyok – és az is maradnék.”

A fiatal futballista azt is elárulta, hogy minden álma, hogy kijuthasson a világbajnokságra. Bár sérülései hátráltatták, Carlos Dunga valószínűleg számol vele Dél-Afrikában.
„Kerül amibe kerül, ott akarok lenni a világbajnokságon. Tudom, hogy bő kéthónapot kihagytam, s emiatt különösen nehéz lesz, de a Genoa ellen már játszottam a hétvégén, és többre is képes lehetek. Várom Dunga döntését.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik