Foci

Juan szerint bajnok lehet az AS Roma

Noha az utolsó forduló előtt az AS Romának két pont a hátránya az Interrel szemben, a fővárosiak brazil védője, Juan a bajnoki címről álmodozik.

Az AS Roma két évvel ezelőtt hasonló helyzetben volt, akkor egy pont volt a különbség a római és a milánói együttes között az utolsó forduló előtt. A Roma azonban ikszelt a Catania vendégeként, miközben az éllovas Inter nyert a Parma ellen, így végül öt pont előnnyel nyerte meg a bajnokságot.

“A helyzet csaknem ugyanaz, mint két évvel ezelőtt volt, és hasonló érzésekkel vágunk neki az utolsó fordulónak. Ugyanakkor azt remélem, az eredmények különbőznek majd a két évvel ezelőttitől…” – mondta Juan, az AS Roma középső védője, aki elárulta, nyugodtan és derűsen készül az utolsó, döntő ütközetre.

“Nem idegeskedem, ellenkező esetben nem is tudnék rendesen koncentrálni a vasárnapi mérkőzésen. Bár az első hely sorsa nem a mi kezünkben van, én bizakodó vagyok, és hiszek abban, hogy miénk lesz a scudetto” – jegyezte meg a 73-szoros brazil válogatott labdarúgó.

A vasárnapi utolsó fordulóban a Roma a Chievo vendége lesz, az Inter pedig a Sienához látogat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik