Foci

Dzsudzsák 2,5 millió eurót kereshetne a Fenerbahcénél

Törökországból származó információk szerint a Fenerbahce is bejelentkezett a PSV magyar válogatott futballistájáért.

Újabb jó nevű kérő jelentkezett be Dzsudzsák Balázsért: a hírek szerint a török élvonal bajnoki címéért harcoló Fenerbahce is szeretné megszerezni a játékost, akinek évi 2.5 millió eurót fizetne – jelentette a Nemzeti Sport. A magyar légiós átigazolását azonban megakadályozhatja, hogy a PSV 12 millió eurót kér a szélsőért. A Fenernek ugyan nem okozna gondot ez az összeg, ám a török klubnál csak valamelyik európai élbajnokságban már befutott labdarúgóért adnának ennyi pénzt (mint például amikor Roberto Carlost vagy Nicolas Anelkát szerződtették).

A csapatnál ugyanis attól tartanak, hogy a média és a szurkolók túl nagy elvárásokat támasztanának a magas vételár miatt, és ez a későbbiekben negatív következményekkel járhatna.

A beszámolók szerint egyébként a Fenerbahce sportigazgatója, a korábban edzőként is dolgozó Aykut Kocaman már tárgyalt Dzsudzsák Balázs átigazolásáról a PSV-vel.

Vörösbaranyi József, a magyar szélső egyik menedzsere a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, hogy értesült az isztambuli „vonalról”: „Hallottunk a Fenerbahce érdeklődéséről, de konkrét ajánlatról nem tudok beszámolni. Mindenesetre nagyon megtisztelő lenne Balázs számára, ha egy ilyen nagy klub tenne ajánlatot érte.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik