Foci

Az évszázad meccsére készül Geráék ellen az Atlético ásza

Sergio Agüero, a madridiak klasszisa élete első fináléjára készül a spanyol csapattal.

Sergio Agüero, az Atlético Madrid csatára a Fulham elleni Európa Liga-finálé előtt arra hívta fel övéi figyelmét, hogy az angolok kontráira kell ügyelni a hamburgi meccsen.

„Jó csapatokat ütöttek ki a sorozatból, elég csak a Juventusra, a Wolfsburgra, a Hamburgra és a csoportmeccseken a Romára gondolni. Az angol foci garantálja az erős játékosokat, akik nagyon jól végzik a dolgukat. Nekik a rögzített szituációk az erősségük, nekünk meg pont ez a gyengénk. Rengeteg gólt szereztek már ezekből a helyzetekből, Bobby Zamora ráadásul nem az a tipikus magasember. Tudja merre mozogjon, hogya mozogjon üresbe vagy csináljon helyet. Vigyáznunk kell a kontrákkal is, azok nagyon veszélyesek lehetnek” – nyilatkozta az El Pais-nak Sergio Agüero, aki saját debütálására és a Spanyol Kupa döntőjére is kitért.

„Január óta sok mindent feláldoztunk, ennek köszönhetően most két finálé és szerencsés esetben két kupa vár ránk. Egyre idegesebb vagyok az első döntő közeledtével, mivel ez lesz az első klubcsapat színeiben. Úgy kell felfognunk, mint az évszázad meccsét, élvezni a játékot és beleadni mindent. Ha nyerünk, az óriási lökést adhat a Copa del Rey végső összecsapása előtt”.

Az Atlético Madrid a Sevillával csap össze a Spanyol Kupa döntőjében, melyre május 19-én kerül sor.

Nézze élőben a meccset május 12-én a Story TV4 csatornáján, vagy a Hír24 weboldalán!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik