Foci

Dárdairól és Királyról álmodnak Berlinben

A Bundesligából kieső Hertha szurkolói azt remélik, hogy Dárdai marad, Király Gábor pedig visszatér.

Hű maradt önmagához Hertha, és vereséggel búcsúzott a Bundesliga első osztályától. Dárdai Pál csapata 13 év óta először ismét a másodosztályban kezdi az őszi szezont, és bár a szurkolók reménykednek a mielőbbi visszajutásban, szakértők szerint erre két-három évet valószínűleg várni kell.

A szebb időket látott berlini csapat történetében most új fejezet kezdődik, minden valószínűség szerint új edzővel és gyökeresen új játékoskerettel. Néhány szurkoló elmondta: abban mindenképp reménykednek, hogy Dárdai Pál még egy évig legalább a profik között folytatja. A 34 éves magyar játékost – mint fogalmaztak – “hősnek” tartják, aki a labdarúgás szeretetével, csupa szív játékával és küzdeni akarásával mindig is példát mutatott. Dárdaira ezért még szükség lenne a másodosztályban is.

Néhány fiatalabb szurkoló pedig arról álmodozott, hogy Király Gábor meggondolja magát, és visszatér a berliniekhez. A jelenleg a München 1860 csapatában védő, magyar válogatott hálóőr ugyanis szerintük a Hertha eddigi legjobb kapusa volt. Ráadásul Dárdaival együtt a berliniek kedvence.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik