Foci

Régi-új edzője van a DVTK-nak

Benczés Miklóst Nagy Béla, a klub ügyvezetője kérte fel csütörtökön.

A dvtk.eu beszámolója szerint Tóth László, a csapat ideiglenes vezetőedzője a szerdai DVTK – Nyíregyháza mérkőzés után bejelentette, hogy a háttérbe vonul, azaz visszatér a sportigazgatói poszthoz. Nagy Béla, a miskolci klub ügyvezetője csütörtökön Benczés Miklóst kérte fel, hogy az együttes hátralévő négy meccsén irányítsa a társaságot, aki egy nap gondolkodás után igent mondott a feladatra.

„Tisztában vagyok vele, bárkinek, bármikor komoly feladat a DVTK vezetőedzőjének lenni, mert a DVTK nagyon sok embernek – köztük nekem is – sok mindent jelent. A szurkolóink azonosulnak a DVTK-val, ha sikeres a csapat, azt saját sikerüknek tekintik, ha sikertelen, az személyes kudarc, amit nehezen dolgoznak föl. Diósgyőrben az edzőnek nem a saját karrierjét kell építenie, hanem a klub érdekét kell szem előtt tartani” – mondta a csapatot megbízott edzőként korábban már irányító Benczés a Diósgyőr hivatalos honlapjának.

Benczés lesz a negyedik tréner aki ebben a szezonban helyet foglal a miskolci kispadon, Aczél Zoltán, Tornyi Barnabás és Tóth László látta el korábban a vezetőedzői feladatokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik