Foci

Manchesterből vásárol a Bayern?

A United több játékosától is szabadulna, a bajorok egy középpályást elvinnének.

A The Daily Mail információi szerint a Bayern München vezetősége úgy tervezi, bejelentkezik a Manchester United „munka-mániás” középpályásáért. Pak Dzsi-szung a hírek szerint nyáron áldozatul eshet a meghirdetett Old Trafford-i nagytakarításnak, a bajorok viszont látnak fantáziát a 29 éves dél-koreaiban.

Az angol lap úgy tudja, a németek 7 millió fontos ajánlattal kecsegtetik majd a manchesterieket, akik a bajorokhoz hasonlóan „átmeneti időszakot” élnek: több fiatal játékosuk még nem érett be, de az idősebbek fölött már eljárt az idő. A koreai 2006-ban négymillió fontért került a PSV-től Angliába, s elmondható, hogy nem volt rossz vásár.

Bár a középpályás többször is hangoztatta, hogy karrierje végéig szeretne az Old Traffordon maradni, Alex Ferguson alighanem az eladására kényszerül, hisz karcsúsítania kell a jelenlegi kereten, amennyiben helyet akar biztosítani új kiszemeltjeinek. Az angolok három középpályással is tárgyalnak: nyáron Steven Pienaar (Everton), David Silva (Valenica) és Szotirisz Ninisz (Panatinaikosz) is vörös mezt ölthet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik