Foci

„Féléves eltiltást a rasszista Tottinak”

Balotelli ügynöke, Mino Raiola szerint a „farkasok” támadója előre megfontoltan cselekedett, így féléves eltiltást érdemelne.

Totti a nyilatkozatában azt mondta, hogy butaságot csinált, nem így kellett volna reagálnia, de azt is hozzátette, hogy nem volt előzmény nélküli a tette: a korábbi egymás elleni mérkőzésen Balotelli sértegette őt, valamint Róma városát is.

„Ha ezt mondta, az azt jelenti, hogy részéről ez egy előre megfontolt cselekedet volt – nyilatkozta Balotelli ügynöke. – Mario megesküdött nekem, hogy senkit sem szidalmazott. Csak annyit mondott, hogy elég a rugdosódásokból, ne legyen gyerekes és inkább focizzanak. A többit Totti tette hozzá. Úgy vélem, hogy a rasszista emberek tudatlanok.”

„Ha ez tényleg egy előre megfontolt terv volt, akkor féléves eltiltást kellene kapnia, nem csak pár Olasz Kupa-mérkőzést kihagynia” – tette hozzá Raiola, aki megemlítette, hogy Balotelli nem lepődött meg Totti magatartásán.

„Totti volt a legjobb támadó, nem vagyok meglepve, hogy elégtételt vett rajtam, mivel már én vagyok a legjobb…” – mondta Balotelli.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik