Foci

Chelsea: ha nincs Torres, Higuain is megteszi

A londoniak a Liverpool spanyoljára hajtanak, ha kosarat kapnak, Madrid felé fordulnak.

A The Daily Telegraph szerint Fernando Torres a Chelsea első számú kiszemeltje a csatárposztra, ám amennyiben az egyelőre zavaros liverpooli helyzet – Benítez megy-e, marad-e? – nem kedvezne a spanyol megszerzésének, a Real Madrid argentin támadójával, Gonzalo Higuainnal erősítenék meg keretüket.

A Real argentinját a londoni szakvezetővel, Carlo Ancelottival szoros kapcsolatokat ápoló, s a Calciopoliban is érintett ex-Juve-főnök Luciano Moggi ajánlgatja a kékeknek. A 22 éves Higuain 4.5 milliós éves fizetésért játszik – ezt a londoniak ki tudják gazdálkodni – míg az ügynökei négymillió euróért vállalnák a madridiakkal végigvitt tárgyalásokat.

A Franciaországban (Brest) született, négy válogatott meccsén két gólt szerző csatár az argentin vb-keretnek is tagja lesz, hisz a bajnokságban 30 találkozón elért 26 góljával igencsak kiemelkedőt alkotott (ezzel második a góllövőlistán, a 31 gólos Messi mögött).

Higuain klubváltása azért is esélyes, mert a Chelsea lelkesedése csökkent Atlético-fronton, a madridiak által Agüeróért igényelt 50 millió eurót nem hajlandóak kifizetni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik