Foci

Angol klubok figyelik Niangot

A Liverpool és az Arsenal is érdeklődik az Olympique Marseille támadója iránt.

Mamadou Niang, az 1992 után ismét bajnokká előlépő Marseille támadója könnyen Angliában találhatja magát, hisz az Arsenal és a Liverpool is megszerezné. A Metro szerint a Liverpool mestere, Rafa Benítez erősítené a vörösök támadó-kontingensét, de az Arsenal is komolyan érdeklődik, igaz, a londoniak több francia csapattal is tárgyalnak.

A Liverpool valószínűleg csereügylettel tenne szert a 30 esztendős szenegálira, a hírek alapján a spanyol Albert Riera vagy a holland Ryan Babel lehetne a csereérték. A francia góllövőlistát társbérletben 16 góllal vezető támadó ára 18 millió euró, s ez soknak tűnik egy kitűnő, ám idősödő futballistáért.

Niang kora lehet az akadálya londoni szerződésének – az Arsenal ugyanis gyakorlatilag szerződtette a Bordeaux csillagát, Marouane Chamakhot (ingyen), de a Nice frontemberével, Loic Remyvel is előrehaladtak a tárgyalások. Másfelől Arséne Wengerre nem igazán jellemző, hogy 30 év fölötti játékosokért kilincselne, igaz, a 27 válogatott találkozón 13 gólt elérő Niang ereje és gyorsasága meggyőzheti a francia mestert.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik