Foci

Loki-játékosokat hallgattak ki a bundaügyben

Az Európai Labdarúgó-szövetség a nemzetközi fogadási botrány kapcsán vizsgálja a DVSC 2008-as, Young Boys elleni UEFA-kupa-mérkőzését.

A Nemzeti Sport információi szerint az európai szövetség (UEFA) megbízottjai Bécsben már kikérdeztek néhány Loki-játékost a 2008-as Young Boys elleni párharccal kapcsolatban. Két éve a Debrecen a svájci Young Boys otthonában 4–1-re kapott ki az UEFA-kupa selejtezőjében, majd a visszavágón 3–2-es vereséget szenvedett.

A lap megkereste Bartha Csaba debreceni sportigazgatót, aki nem cáfolta, de nem is erősítette meg a hírt, annyit mondott, hogy a pénteki rangadó előtt nem kívánnak ezzel az üggyel foglalkozni.

A tavaly ősszel Németországban kirobbanó botránnyal kapcsolatban a bochumi ügyészségtől származó információk szerint a számos európai országot is érintő ügyben többek között 13 magyar bajnoki mérkőzés lehet érintett.

Az UEFA hivatalosan eddig egyetlen magyar csapat meccse, a Fenerbahce–Budapest Honvéd (5–1) Európa-liga-selejtező kapcsán jelentette be, hogy vizsgálatot folytat a fogadási botránnyal összefüggésben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik