Foci

Egervári, Gellei, vagy László lehet a Fradi edzője

Egervári Sándor, Gellei Imre és László Csaba is szerepel azon jelöltek között, akik közül kikerül a Ferencváros labdarúgócsapatának következő vezetőedzője.

A pepsifoci.hu értesülései szerint Berki Krisztián, az FTC Zrt. vezérigazgatója már felvette a kapcsolatot az említett szakemberekkel, Egervári és László elismerte a zöld-fehérek érdeklődését.

A Ferencváros vezetősége szombaton jelentette be, hogy a szezon végén távozik posztjáról Craig Short, az együttes vezetőedzője. Berki szeretné, hogy amennyiben magyar edzője lesz a csapatnak, úgy mindenképpen olyan szakemberre essen a választás, aki tapasztalt és a szurkolók is örömmel fogadnák. A pepsifoci.hu úgy tudja, az említetteken kívül több név is szerepel a listán.

Érdekesség, hogy annak idején László Csaba és Gellei Imre éppen egymást követte a ferencvárosi kispadon. László 2004. július 5-én vette át a csapat irányítását, amellyel a bajnokságban és a kupában is ezüstérmes lett, majd 2005. november 8-án menesztették. Gelleit két nappal később nevezték ki, 2007. április 14-én az akkor már kizárását követően a másodosztályban szerénykedő gárda éléről állt fel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik