Foci

Chelsea: 80 millió két brazilért

Az AC Milan tovább gyengülhet a nyáron.

Előző klubjától, az AC Milantól szerződtetne csapaterősítés céljából játékosokat Carlo Ancelotti, a londoni Chelsea olasz vezetőedzője, aki mindenekelőtt a brazil Alexandre Patót és Thiago Silvát akarja megszerezni – írta kedden a Corriera dello Sport.

Az itáliai sportnapilap úgy tudja, hogy Ancelotti ez irányú kérése meghallgatásra talált a bajnoki címvárományos angol klubot tulajdonló orosz milliárdosnál, Roman Abramovicsnál, akinek pénzéből 80 millió eurót költenének a két dél-amerikai futballista átigazolására. Szó van egy másféle tranzakcióról is, amely 100 milliót emésztene fel, s ennek keretében a szintén ex-milánói, jelenleg a Real Madridban játszó brazil játékmester, Kaká kerülne át a Chelsea-hez, akivel edzőként különösen jó viszonyt ápolt a talján tréner.

Az inkább megvalósíthatónak az első verzió tűnik, mivel a lap szerint az AC Milant birtokló olasz miniszterelnök, Silvio Berlusconi az újabb gyenge, megint trófeamentes idény után költségcsökkentést akar, s ennek egyik módja az lehet, hogy túladnak játékosokon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik