Foci

Pellegrini: kiszenvedtük a győzelmet

Manuel Pellegrini, a Real Madrid vezetőedzője szerint csapata "kiszenvedett győzelmet" aratott az Osasuna ellen.

Ha nem is könnyen, de a Real Madrid hozta a kötelezőt, hazai pályán 3-2-re legyőzte az Osasunát (amelynek magyar légiósa, Vadócz Krisztián bombagólt szerzett), ezzel továbbra is tapad a listavezető Barcelonára. Három fordulóval a zárás előtt egy pont a különbség a két gigász között.

Manuel Pellegrini, a Real vezetőedzője szerint csapata “kiszenvedte” a győzelmet a Madridban kétszer is vezetéshez jutó Osasuna ellen. “Gyengék voltunk hátul, a szezonban talán most védekeztünk a legrosszabbul. Cristiano Ronaldo jelentette a különbséget a két csapat között, hálásak lehetünk a sorsnak, hogy ő nálunk futballozik” – mondta Manuel Pellegrini.

Ehhez hozzátette: “Erősek vagyunk, különösen fizikálisan, ami cseppet sem mellékes a szezon végén. De kell is az erő, hiszen nagyon keményen kell küzdenünk, arra kell kényszerítenünk a Barcelonát, hogy 99 pontot szerezzen, ha bajnok akar lenni”.

A Real sorrendben a Mallorcával, a Málagával és az Athletic Bilbaóval, míg a listavezető Barcelona a Tenerifével, a Sevillával, valamint a Real Valladoliddal találkozik a hátralévő három fordulóban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik