Foci

Fülöp: nem akarok hős lenni

A magyar válogatott hálóőr szerint a Manchester City szerdán legyőzheti a Tottenhamet.

Ahogy arról már írtunk, a Manchester City szombaton hazai pályán nyert 3-1-re az Aston Villa ellen, a hazaiak kapuját pedig a hét közben a Sunderlandtől kölcsönvett Fülöp Márton védte. A „vészkapus” a City hivatalos honlapjának nyilatkozott első manchesteri mérkőzéséről.

„Nem akarok hős lenni, csak el akarom végezni a dolgomat. Ezért jöttem ide. A csapat legyen a sztár és akkor ünnepelhetünk a szezon végén. Mindig bizonyítani akar magának az ember, épp ezért nem vehetjük el a lábunkat a gázpedálról. Mindenki a legjobbját akarja nyújtani, én szeretek edzeni is és ha van lehetőségem, akkor bizonyítani akarok. Ez nem volt egy átlagos hét: kedden hívtak, szerdán már jöttem edzeni. Tudtam, hogy gyorsan be kell illeszkednem és ez sikerült is, nagyszerű a társaság, megtiszteltetés velük együtt játszani” – nyilatkozta Fülöp Márton a Manchester City hivatalos honlapjának, majd a Tottenham elleni szerdai bajnokira is rátért, amin könnyen a bajnokság negyedik, még BL-selejtezőt érő helye múlhat.

„A szerdai meccs olyan lesz, mint egy kupadöntő: a győztes mindent visz. Ha úgy játszunk, ahogy tettük azt az Aston Villa ellen, akkor szerintem nyerhetünk. Ez egy fantasztikus csapat, nagyszerű szurkolókkal. Az angol bajnokság egyik legjobb együttese”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik