Foci

Nyert az Újpest, a Fradi csak kapufákig jutott

Kabát Péter a 35. percben lőtte a győztes gólt a Ferencváros otthonában a Soproni Liga 25. fordulójában.

A meccs elején az Újpest előtt adódott az első nagy helyzet, Kabát középre tett labdáját azonban szögletre vágták a védők. A félidő derekán a Ferencváros tartott lőgyakorlatot: előbb Tutorics fejesét fogta bravúrral Balajcza, majd a kipattanóból Schembri lőtt kapufát, végül Csizmadia bombázott fölé.

A 35. percben aztán megszerezte a vezetést az Újpest, Simek beadását Barczi tette le Kabátnak, aki a hálóba lőtt. A játékrész végén Rósa trafálta telibe a kapufát.

A második felvonásban főleg a mezőnyben birkóztak a csapatok, sokáig a legnagyobb izgalmat az jelentette, hogy a hangosbemondónak figyelmeztetnie kellett a szurkolókat, ne dobáljanak be tárgyakat a pályára. A 77. percben a hazai pályán játszó Ferencváros újabb kapufát lőtt, ezúttal Ferenczi tévesztett centikkel.

A hajrában Ferenczi a hálóbe fejelte labdát, de szabálytalankodott, így a játékvezető érvénytelenítette a találatot. A hosszabbításban Rósa lőtt mellé egy hatalmas ziccert, így az Újpest az FTC otthonából hozta el a három pontot.

Eredmény:
Ferencváros – Újpest 0-1 (Kabát 35.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik