Foci

Rooney nélkül esélytelenek az angolok

A legendás vébéhős szerint az angol labdarúgó-válogatott csak akkor nyerheti meg a világbajnokságot, ha MU csatára teljesen felépül.

Az elmúlt hetekben több kis sérülés is hátráltatta Wayne Rooneyt, ám szerencsére úgy tűnik, hogy a világbajnokságra felépül a támadó. Sir Geoff Hurst, az 1966-os finálé hősének a véleménye szerint az angol győzelmi remények szempontjából létfontosságú, hogy a Manchester United játékosa teljesen egészségesen utazzon a vébére.

„Nem engedheti meg magának az angol válogatott, hogy Rooney ne legyen ott a vébén. A csoportmeccsek során még csak-csak, de az egyenes kieséses szakaszban mindenképpen szükség van rá. A világ egyik legjobb játékosa, aki most érkezett el karrierje csúcsára” – nyilatkozta a legendás játékos, aki a 66-os, németek elleni fináléban háromszor is betalált.

„Van egy remek szövetségi kapitányunk, a játékosok rendkívülien fegyelmezetten teljesítettek az utóbbi válogatott meccseken, nagyon csalódott lennék, ha jutnánk el legalább az elődöntőbe. Az olaszok, spanyolok,brazilok ellen persze némi szerencsére is szükségünk lesz” – mondta Hurst.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik