Foci

Busquets már a bajnokságra fókuszál

A Barcelona kukucskáló középpályása úgy érzi, túl kell lépni az Inter elleni mérkőzésen.

Az Inter elleni barcelonai találkozó egyik negatív hőse – Motta nyilvánvalóan szabálytalan, ám távolról sem erőszakos tette után addig fetrengett fedezéke mögül ki-kilesve, amíg a játékvezető ki nem állította a brazilt – , Sergio Busquets úgy véli, csapattársainak minél gyorsabban meg kell emészteniük a kiesést.

„Nem leszek ott a madridi BL-döntőben, pedig szerettem volna, de sajnos így alakult. Innentől már a bajnokságra kell koncentrálnunk” – árulta el a Marcának. „Senki sem szeret veszíteni. Mindannyian gratuláltunk az Inter játékosainak, jó lett volna nyerni, de nem panaszkodhatunk, hisz elég sok címet összegyűjtöttünk az utóbbi időben. Szurkolóink megérdemelték volna, ugyanis a meccs előtt, majd azt követően is végig mögöttünk álltak.”

„Az Inter nagyon jó védekezett, még tíz emberrel is” – folytatta a Barcelona védekező középpályása. „A gólunk túl későn érkezett, ráadásul egy találatunkat nem adták meg, és voltak egyéb történések is. De a milánóiak kitettek magukért, egyszerűen mindig a nyakunkon voltak.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik