Foci

Olic: meglepően sima meccs volt

A Lyonban mesterhármast szerző Ivica Olicot edzője és csapattársa is dicsérte, ő viszont szerényen nyilatkozott.

A nyáron a Hamburgtól igazolt Ivica Olic mesterhármasával nyert a Bayern München Lyonban, így tulajdonképpen simán, 4-0-ás összesítéssel került a Bajnokok Ligája május 22-én, a szokottól eltérően szombaton esedékes döntőjébe.

A legrangosabb európai kupasorozatban immáron nyolc gólt számláló horvát támadót egyébként meglepte, hogy csapatának ilyen könnyű dolga volt a Lyon ellen.

“Nem gondoltam volna, hogy ennyire egyoldalú lesz a meccs, és így fogunk nyerni, ráadásul az én három gólommal. A teljes csapat remek futballt mutatott be, nekem roppant könnyű volt a dolgom…” – mondta szerényen Olic, akit edzője és csapattársa is megdicsért.

“Fantasztikusan sikerült számára ez a mérkőzés. Mint mindig, ezúttal is keményen dolgozott, és ismét bebizonyította, lehet rá számítani” – mondta a holland Louis van Gaal.

Honfitársa, Arjen Robben pedig a következőket nyilatkozta a müncheni “hősről”: “Hihetetlen futballista, mindig százszázalékos nyújt, annyit fut, hogy néha nekünk kell leállítani. Rendkívül energikus. Szóval Olic nagy játékos, a csapatunk fontos tagja”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik