Foci

Megválna sztárjaitól a City

Roberto Mancini több játékosától is megválna a nyáron.

Az angol The Sun beszámolója szerint a Manchester City olasz edzője, Roberto Mancini a nyáron saját maga szeretné intézni a klub átigazolási ügyeit, melynek könnyen Emmanuel Adebayor, Shaun Wright-Phillips, Wayne Bridge és Stephen Ireland eshet áldozatul.

A cél igen nemes: megszerezni 50 millió fontért a Juventusszal is szóba hozott Fernando Torrest és elhódítani a következő bajnoki címet.

Adebayor 25 millió fontért érkezett a nyáron az Arsenaltól, 28 meccsen 13 gólt lőtt. Wright-Phillips a Chelsea-től tért vissza a nyáron, azonban mindössze hat meccsen kezdett a szezonban ráadásul nem szerepel Mancini terveiben. Wayne Bridge 2009 januárjában érkezett London kék feléről, ez a kiírás azonban folyamatos sérülései és pályán kívüli problémáitól volt hangos. Ireland eddigi profi pályafutását a Manchester Cityben töltötte.

A City még harcban van az utolsó Bajnokok Ligája-selejtezőt érő pozícióért a bajnokságban, szombaton a szintén a legrangosabb európai kupasorozatban való szereplésért harcoló Aston Villa lesz a manchesteriek ellenfele.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik