Foci

Tuttosport: Benítez a Juventusé

A torinói sportlap címlapján harangozta be Rafael Benítez érkezését. Torres és Mascherano is elhagyhatja az Anfieldet.

A hetek óta tartó huzavona a jelek szerint a végéhez közeledik, hisz egyre inkább úgy tűnik, Rafa Benítez rábólintott a tétet egyre emelő Juventus ajánlatára. A torinóiak korábban egyhetes gondolkodási időt adtak a Valenciával UEFA-kupát, a Liverpoollal Bajnokok Ligáját nyerő trénernek. Benítez valószínűleg nem egyedül érkezik az Alpok lábához.

A lap úgy tudja, a szakember és a Juve vezetői szóban már megállapodtak egymással: azaz az edző ügynöke, Manuel Quillon Garcia elfogadta az olasz klub által kínáltakat. Garcia és a torinói ügyvezető, Roberto Bettega hétfő este Monte Carlóban találkoztak, ahol az ügynök rábólintott az olaszok hároméves ajánlatára.

Benítez távozása immár a két egyesület megállapodásától függ. A Juventus elnöke, Jean-Claude Blanc hétvégén Liverpoolba utazik, ahol igyekszik meggyőzni az angolokat. A monacói megállapodás ugyanakkor sem a Juventus, sem az ügynök részéről nem nyert megerősítést. A torinói klub állítja, Bettega délután négy órakor elhagyta Monte Carlót.

A ködösítés ellenére, a La Stampa kinyomozta, hogy a spanyol szakvezető négy játékosát is magával vinné a kontinensre. Ezek szerint Fernando Torres, Javier Mascherano, Dirk Kuyt és Martin Skrtel is követné edzőjét – a trojkából a spanyol válogatott támadó kivásárlása tűnik a legnehezebbnek, a Liverpool ugyanis 70 millió euróra taksálja az Európa-bajnok csatárt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik