Foci

Kaká újra a pályán

Majdnem másfél hónap kihagyás után újra a kezdőben lesz Kaká, a Real Madrid sztárja. A brazil játékos még március 10-én, a Lyon elleni Bajnokok Ligája összecsapáson sérült meg.

Bár már múlt héten is a csapattal edzett, Pellegrini edző még úgy vélte, nincs száz százalékos formában Kaká, ezért a Valencia elleni rangadóra nem is nevezte. Számítása bejött, hiszen a Real így is magabiztosan, 2-0-ra nyerte a találkozót, míg Kaká teljesen felépülhetett. Ennek megfelelően a héten már a csapat többi tagjával együtt edzett, és a hétvégén pályára lép a Zaragoza elleni mérkőzésen.

Ugyancsak elutazik Zaragozába a madridiak másik sztárja, Raúl, aki az Almeria és a Valencia elleni mérkzést is kénytelen volt kihagyni. A csapatkapitány, aki az El Clasicón szerzett térdsérülést ugyan még lábadozik, de feltehetőleg a kispadon már helyet foglalhat, és gyors javulásának köszönhetően szükség esetén akár pályára is léphet.

Pellegrini 19 játékost jelölt a Zaragoza elleni találkozóra: Casillas, Dudek, Arbeloa, Ramos, Gago, Diarra, Raúl, Kaká, Cristiano Ronaldo, Lass, Benzema, Marcelo, Guti, Garay, Higuaín, Metzelder, Xabi Alonso, Van der Vaart és Granero.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik