Foci

Balotelli eligazolhat

Az Inter támadóját a Manchester City és az Arsenal is vinné.

Lapjelentések szerint a következő szezonban már nem tartanak igényt Mario Balotelli szolgálataira az Internél. Az elmúlt hónapokban megromlott a fiatal olasz támadó viszonya a csapatot irányító Jose Mourinhóval, a Manchester City és az Arsenal is leigazolná.

A Barcelona elleni BL-elődöntő első meccsét követően dühösen a földhöz csapta mezét az öltözőfolyóson Balotelli, mire Materazzi kis híján nekiment. A két játékost a társak lecsillapították, de az eset jelentette a hírek szerint az utolsó cseppet a pohárban, a klubvezetőség közölte Balotellivel, hogy nyáron eligazolhat.

Számos európai topklub érdeklődik a rendkívülien tehetséges, de kiismerhetetlen és renitens támadó iránt, a legkitartóbbnak a Daily Mail szerint a két angol Premier League-csapat tűnik. A Manchester City trénere, Roberto Mancini még interes időkből ismeri Balotellit, és már számos alkalommal elmondta, hogy szívesen látná az Eastlanden. Az Arsenalt irányító Arsene Wenger számos fiatal tehetséget terelt jó útra, feltehetően Balotellit is hamar „betörné”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik