Foci

Őrizetben egy autókat rongáló nyíregyházi szurkoló

Őrizetbe vett a rendőrség egy hazai szurkolót a Nyíregyháza-Debrecen NB I-es labdarúgó-mérkőzés után, mert a férfi autókat rongált meg.

A férfi kedden este három parkoló kocsinak kiszúrta a gumiabroncsait, egynek pedig letörte a visszapillantó tükrét, s összesen mintegy 120 ezer forint kárt okozott – mondta Fülöp Gergely.

A százados tájékoztatása szerint a járműrongálások bejelentése után a rendőrség úgynevezett forrónyomos nyomozást indított, s nem sokkal később egy kocsmából előállította a feltételezett elkövetőt.

A 24 éves, többszörösen büntetett előéletű férfit négyrendbeli rongálásért, illetve garázdaság vétségének megalapozott gyanújával hallgatták ki. A nyíregyházi drukker a rendőröknek elmondta, hogy tettét ittas állapotban követte el, s olyan autókat szemelt ki a rongálásra, amelynek a rendszámkeretén a vendégcsapat városának neve szerepelt.

A szóvivő hozzátette: a tanú meghallgatások során kiderült, hogy a megrongált autók tulajdonosai nem vendégszurkolók voltak, sőt, közülük nem is valamennyi a mérkőzésre érkezett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik