Foci

A csapattársak Torresért is hajtanak

A Liverpool sérült támadója, Fernando Torres nem játszhat korábbi klubja, az Atlético ellen. Benajun ígéri, megnyerik a párharcot.

A 2005-ös BL-győztes szélső középpályása, Josszi Benajun megígérte csapattársának, hogy hiányában kettőzött erővel küzdenek majd azért, hogy megnyerjék az Európa Ligát. A legutóbbi, West Ham elleni bajnokin is eredményes izraeli futballista úgy véli, legjobbjuk nélkül még inkább fognak hajtani.

Az angolok épp Torres korábbi csapata, az Atlético Madrid ellen készülnek.
„Nem szeretnénk trófea nélkül zárni az idényt, s most elég közel vagyunk hozzá” – árulta el a klub honlapján latolgató középpályás. „Azt hiszem, Fernando nélkül is megnehezíthetjük a madridiak dolgát. Ő a világ legjobb támadója, de sérülése miatt nekünk kell megnyernünk helyette. Ha győzünk, abban neki is maximális része lesz, hisz idáig ő vezetett minket.”

Torres idén már nem lép pályára klubcsapatában – a vb-szereplése egyelőre biztosnak tűnik. A West Ham elleni győzelem nyomán a Liverpool még bizakodhat a negyedik, BL-indulást garantáló hely elérésében az angol bajnokságban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik