Foci

Ancelotti: nincs miért aggódnunk

Carlo Ancelotti, a Chelsea menedzsere szerint nincs pánikhangulat a Chelsea öltözőjében.

A hétvégén a Chelsea 2-1-re kikapott a Tottenhamtól, míg a Manchester United 1-0-ra nyert a városi derbin, így egy pontra megközelítette a listavezető londoniakat. Bár újra nyílt a bajnokság, Carlo Ancelotti, a kékek menedzsere nem aggódik, állítja, nincs pánik hangulat az öltözőben.

“Azt hiszem, sok csapat szívesen lenne a helyünkben, miután három mérkőzéssel a bajnokság zárása a tabella élén állunk, s az egy pontos előny egyáltalán nem rossz ebben az időszakban” – nyilatkozta az olasz szakvezető.

“Nincs miért kétségbeesnünk amiatt, hogy a Manchester United a nyomunkban lohol, mivel tudjuk, mit kell tennünk a következő három fordulóban. Ráadásul kétszer otthon játszhatunk, igaz, lesz egy kemény meccsünk idegenben is. Jó esélyünk van a bajnoki címre, persze ha biztosra akarunk menni, akkor mind a három találkozónkat meg kellene nyernünk” – mondta Ancelotti.

A Chelsea a Stoke és a Wigan elleni hazai találkozói között Liverpoolba látogat, míg a címvédő Manchester United eközben sorrendben a Tottenhammel, a Sunderlanddel és a Stokkel találkozik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik