Foci

Macheda nem vágyik haza

A Manchester United üdvöskéjének, Federico Machedának eszébe sincs Palermóba szerződni, jól érzi magát az Old Traffordon.

A 18 éves támadó ügynöke Giovanni Bia kijelentette, nincs valóságtartalma azoknak a híreszteléseknek, amelyek azt feltételezték, hogy a futballista a több játéklehetőség kedvéért a szicíliai klubhoz szerződne.

Csütörtökön több olasz lap is arról számolt be, hogy a Palermo szeretné megszerezni az olasz U21-es válogatott csatárt. A rózsaszín-feketék készek ajánlatot tenni az angoloknak. Bia ugyanakkor lehűtötte a kedélyeket, rámutatva arra, hogy védence vár a kiugrási lehetőségre, s esze ágában sincs hazatérni.

„A palermói érdeklődésről semmit sem tudok, nem kerestek meg minket. Federico a United játékosa, s elégedett jelenlegi helyzetével. Az ilyen felvetések amúgy is túl koraiak, hisz a bajnokság még be sem fejeződött” – árulta el az ügynök a Tuttomercatoweb.comnak. „Nem hinném, hogy a manchesteriek szabadulni szeretnének egy olyan játékostól mint Macheda.”

Machedát 2009-től érvényes négyéves szerződés köti jelenlegi egyesületéhez, s bár többször felmerült, hogy edződés gyanánt kölcsönadnák, a Lazióban nevelkedő futballista inkább az Old traffordon szeretné megszerezni a tapasztalatot.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik