Foci

Fenyegetőzik a Leverkusen trénere

Jupp Heynckes szerint nincs értelme eredményeket várni a következő szezonban a csapattól, ha nyáron nem erősítik meg a keretet.

Szokatlanul hangnemben, nyilvánosan fordult a Bayer Leverkusen vezetőihez a német bajnokság harmadik helyén álló csapat trénere. Jupp Heynckes szerint a csapatnak minden poszton erősítésre van szüksége, és ha ezt a klub elöljárói nem látják be, akkor lemond posztjáról.

„Ha három fronton (bajnokság, kupa, nemzetközi kupa) is helyt kell állnia a csapatnak, akkor erős keretre van szükség” – nyilatkozta a 67 éves szakember, majd hozzátette: „Csúcsfocihoz minőségi játékosok kellenek, ezt meg kell érteniük a klubvezetőknek.”

A Leverkusent nyáron biztosan otthagyja Toni Kroos, aki kölcsönbe érkezett a Bayern Münchentől. A fiatal középpályás remek szezont játszik, nem csoda, hogy a bajorok igényt tartanak a szolgálataira. A helyére még nem igazolt senkit a klub, igaz a klub elnöke kinézte magának Piotr Trochowski (Hamburger SV), ám tőle Heynckes nincs különösebben elragadtatva.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik