Foci

Pesszimista Dzsudzsákék edzője

A Heerenveen otthonában 2-2-es döntetlent elérő PSV-nek kevés esélye maradt a BL-indulásra, az edző szerint csak magukat hibáztathatják.

Bár az eindhoveniek úgy léptek pályára, hogy mindenáron nyerniük kell, azonban Dzsudzsák vezető gólja ellenére csak 2-2-őt játszottak idegenben, s ezzel a listavezető Twentével szemben hat, a második Ajax csapatával szemben pedig öt pontra nőtt a hátrányuk. Így, két fordulóval a zárás előtt aligha csípik meg az elithez szükséges második pozíciót.

Fred Rutten szakvezető szerint a kimaradt helyzetek okozták csapata vesztét.
„Ez a mérkőzés épp olyan volt, amilyen a tavaszi idényünk. Rengeteg helyzetet kidolgoztunk, ám a kapu előtt rendre rossz megoldásokat választottunk, mindez a téli szünet utáni PSV kvintesszenciája” – árulta el a csapat hivatalos honlapján elemző szakvezető. „Nagyon lehangoló volt a szerdai teljesítményünk. A tegnap látottak nem a PSV nívója, nem egy nagycsapat szintje. Mindezt nem elfelejtve kell a jövőre koncentrálnunk. Több volt a kidolgozott akciónk, de azokból kevés gól született. Csak magunkat hibáztathatjuk.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik