Foci

Nem adja vissza a Scudettót az Inter a Juvénak

Luciano Moggi, a Juventus korábbi vezetője úgy érzi azért vádolják, mert győztes csapata volt.

Tovább folytatódik a Calciopoli-ügy vizsgálata Nápolyban. Luciano Moggi, a Juventus korábbi vezetője, akit a bundabotrány kirobbanása után örökre eltiltottak a futballtól elmondta, sosem volt a labdarúgás fekete báránya.

„Sosem voltam a labdarúgás fekete báránya. Azért vádoltak meg, mert a csapatom a győztesek közé tartozott. Ha párszor kikapunk ez nem történik meg. Az emberek azt hiszik, hogy a Juventus adta-vette az eredményeket, azonban ha meghallgatják a telefonbeszélgetéseket látszik, hog yez a zügy sokkal bonyolultabb ennél” – utalt Moggi arra a felvételre, melyen az Inter elnöke, Massimo Moratti a játékvezetőket kivezénylő bizottság akkori első emberével folytat diskurzust, konkrét meccseket is megnevezve.

Mindeközben az Inter egy korábbi elnöke, Giancinto Fachetti fia Gianfelice azt nyilatkozta, a kék-feketéktől gáláns gesztus lenne, ha visszaadnák a Juvénak a tőlük elvett Scudettót. Az ansa.it értesülései szerint azonban a milánóiaknak eszük ágában sincs visszaszolgáltatni a bajnoki címt, mivel attól tartanak szurkolóik nem bocsátanák meg, ha külső nyomásra elgyengülnének.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik