Foci

Kobe Bryant: Messi páratlan

A kosárlabda Messije is tiszteletét tette az argentin fenoménnel kapcsolatban, az amerikai kosaras szerint még nem látott a dél-amerikaihoz fogható játékost.

A Los Angeles Lakers sztárja felsorakozott a labdarúgás nagyságai közé – s Cruyffhoz, Beckenbauerhez vagy épp Maradonához hasonlóan úgy véli, még nem látott a katalán talizmánhoz hasonlítható játékost: az elmúlt években biztos nem.

„A legfantasztikusabb játékos, akit szerencsém volt látni” – értékelt a barcelonai Sportnak nyilatkozó kosársztár. „Az a legjobb benne, hogy olyan dolgokkal lep meg, amilyenekre nem is számítok, csak ülök a képernyő előtt, és nem győzöm csodálni. És ami a legmeglepőbb. Még mindig fiatal, tehát fejlődhet, és kiteljesedhet a játéka.”

A nagy labdarúgó-rajongó hírében álló amerikai épp ezért, ha teheti, a Barcelona minden mérkőzését követi:

„Igyekszem megnézni a Barcelona összes mérkőzését. Persze, néha nekem is pályán kell bizonyítanom, akkor viszont megpróbálom pótolni a mulasztást. Amit legutóbb az Arsenal ellen művelt, az nem volt evilági. Mindene a küzdelem, messzemenően odateszi magát, s akkor is megtartja a labdát, ha többen rontanak rá. Nagyon nehéz lehet ellene védekezni, hisz mindig van valami meglepő a tarsolyában.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik