Foci

Ballack-Inter frigy a láthatáron

A német lejáró szerződését Roman Abramovics egyelőre még nem hosszabbította meg, így elképzelhető, hogy a középpályás máshol folytatja. Mourinho tárt karokkal várná.

A Chelsea és Michael Ballack közötti huzavona lényege a német szerződésének időtartama. A Nationalelf kapitánya két-, a klub egyéves szerződésben gondolkodik. A felek abban maradtak, hogy a bajnoki idény végével térnek vissza a piszkos anyagiakra, addigra azonban az Inter is versenybe szállhat.

A londoniak ugyanakkor szeretnének megszabadulni több, idősödő játékosuktól, s az idő nem Ballacknak dolgozik, hisz szeptemberben már 34. évét tölti.
„Egyelőre konkrét eredmények nem születtek, s a klubnál többen is hozzám hasonló helyzetben vannak” – árulta el a futballista a Bildnek. „Egyelőre még Carlo Ancelotti sem tudja, hogy jövőre kikre számíthat. Ettől függetlenül teszem a dolgom, s az a tervem, hogy még két évet futballozom a legmagasabb színvonalon.”

Elképzelhető, hogy a német országot vált ahhoz, hogy terveit megvalósíthassa. Bár Ancelotti ragaszkodik hozzá, úgy tűnik Milánóban is látnak benne fantáziát. A Daily Mail úgy értesült, Jose Mourinho szívesen látná, s akár bérelt helye is lehetne a lombardok kezdőcsapatában, hisz Muntari szekérrúdja igencsak „kifele áll” a San Siróban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik