Foci

Toni visszatérhet Münchenbe?

Franz Beckenbauer úgy véli, Toni Rómában ismét magára talált, így nem kizárt, hogy az olasz válogatott támadó kitölti müncheni szerződését.

Bár a müncheni klubot az elmúlt napokban a Milan célkeresztjéből kikerülő bosnyák Edin Dzekóval is kapcsolatba hozták a német lapok, Franz Beckenbauer úgy gondolja, a Rómában ismét régi formájához közelítő Luca Toni visszarendelésével is jól járna a Bayern München.

Korábban úgy tűnt, a Roma kész megvásárolni a 11 bajnokin öt gólt, köztük az Inter ellen győztes találatot szerző 32 éves támadót, ám az olaszok egyelőre vacillálnak – elképzelhető, hogy a Császár valójában Rómába üzent, amikor kijelentette, készek visszafogadni Tonit.

„Bár személy szerint nekem nagyon tetszik Dzeko játéka, nem része a teveinknek” – árulta el a Bildnek nyilatkozó Beckenbauer. „Amikor Toni visszatér a kölcsönből, elfoglalhatja helyét az első csapatnál. Vele együtt elég offenzív játékosunk lesz.”

Toni viszont aligha örül egy ilyen helyzetnek: az őszi idény során Louis van Gaal mindössze három bajnokin szerepeltette, a csatárok rangsorában Mario Gomez, Ivica Olic, sőt, a bűnrossz idényt futó Miroslav Klose is elé került.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik