Foci

Szalait győztes gólja után megtartaná a Mainz

Szalai Ádám Hajnal Tamás csapata, a Borussia Dortmund ellen lőtt három pontot érő találatot.

Szalai Ádám kezdőként 76 percet töltött a pályán szombaton a Borussia Dortmund elleni bajnokin, a 30. percben pedig ő szerezte a találkozó egyetlen találatát, mely németországi ideje alatt az első volt.

„Nagyon fontos volt nekem ez a gól, sokat dolgoztam érte és végre átszakadt a gát. Meg akarom mutatni, hogy ennek a csapatnak szüksége van rám” – idézi a német Kicker Szalai Ádám szavait aki azt is elárulta, hogy a találkozó után Hajnal Tamással cserélt mezt.

A lap azt is tudni véli, hogy a vezetők már azon gondolkodnak, hogyan tarthatnák meg a játékost, azonban a klub nem szeretné kicsengetné a honfitársunkért kért egymillió eurót. Christian Heidel klubmenedzser így a közeljövőben fel is veszi a kapcsolatot a Real Madriddal, mely Szalai játékjogát birtokolja.

„Ádám hatalmas potenciállal bír. Ilyen típusú labdarúgókra van szüksége a klubnak! Ő is jól érzi itt magát, úgyhogy hamarosan felvesszük a kapcsolatot a Real Madriddal és megpróbálunk olyan ügyletet nyélbe ütni, mely mindenkinek jó” – mondta Christian Heidel a Kickernek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik