Foci

Nagyon örülnek Dárdaiék legyőzésének

Bár a VfB Stuttgart csak minimális különbségű győzelmet aratott a sereghajtó Hertha ellen, a svábok edzője rendkívül elégedett.

“Természetesen nagyon elégedett vagyok az eredménnyel” – nyilatkozta Christian Gross a hétvégi, a színvolát illetően közepesnek is csak jóindulattal nevezhető mérkőzés kapcsán.

“A találkozóra rányomta a bélyegét a pontatlanság, a sok rossz passz, de mégiscsak az a lényeg, hogy miénk lett három pont, és ez végtelenül boldoggá tesz minket” – jegezte meg Gross, akinek a csapata zsinórban negyedik bajnokiját nyerte meg, ezzel életben tartotta a nemzetközi kupaszereplésről szőtt álmait.

A VfB-t jelenleg négy pont választja el az Európa Liga-indulást érő ötödik helyen álló Werder Brementől.

A szombati, berlini bajnokit – amelyen Dárdai Pál csere volt a Herthában – az idény végén távozó Cacau döntötte el. “Az öltözőben is elmondtam, amíg itt vagyok, mindent megteszek azért, hogy gólokkal segítsem a csapatot. Természetesen nagyon boldog vagyok, hogy az én találatommal nyertünk Berlinben” – nyilatkozta a Milannal is hírbe hozott támadó, aki kilenc Bundesliga-gólnál jár a szezonban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik