Foci

A BL-ben szerepelne a Palermo

A Palermo jelenleg BL-szereplést érő helyen áll az olasz bajnokságban, és a csapat sztárja állítja, ott is marad.

A Chievo elleni bajnokin duplázó Miccoli állítja, a BL-szereplést érő negyedik helyért folytatott versenyfutásban a Palermo felülmúlja a Sampdoriát, amelyet jelenleg jobb gólkülönbségével előz meg a Serie A tabelláján.

“Nem lehet más célunk, mint a negyedik hely megőrzése, ehhez persze a hátralévő mérkőzéseinket meg kellene nyernünk. Megpróbáljuk. Mindenesetre jó úton vagyunk” – mondta a korábban a Fiorentinában, a Juventusban és Benficában is megfordult támadó.

“A Chievo elleni mérkőzés jól alakult a számunkra, és boldogok vagyunk, hogy sikerült felállnunk azok után, hogy a múlt héten elbuktunk a Catania elleni derbin” – tette hozzá a 168 centiméteres “óriás”, aki a csapattal és egyénileg is történelmet írna.

“A klub történetének legeredményesebb gólszerzője szeretnék lenni, és ehhez már csak háromszor kellene a kapuba találnom. Számomra ez is nagyon fontos, de persze a BL-szereplés kiharcolása mindenekfelett áll, mindenki azért küzd, hogy a Palermo fennállása során először ott legyen az elitsorozatban” – nyilatkozta a szezonban 15 bajnoki gólt számláló Miccoli, aki a Juventus és Benfica alkalmazottjaként már a Bajnokok Ligájában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik