Foci

Villa nem szerződik Olaszországba

David Villa ügynöke jelezte, hogy védencének esze ágában sincs távozni Valenciából, a Juventus érdeklődéséről nem tudnak.

Jose Luis Tamargo, a Valencia csapatát erősítő David Villa ügynöke amellett foglalt állást, hogy a támadó elégedett jelenlegi helyzeténél, csak abban az esetben távozik, ha erre jelenlegi egyesülete felkéri.

Az Európa Ligának csütörtök este búcsút intő klub ugyanakkor nincs a legrózsásabb anyagi helyzetben, bár Tamargo szerint egyelőre még korai arról beszélni, hogy az egyesület arra kényszerülne, hogy kiárusítsa legjobbjait.

„Egyelőre még senki sem keresett meg azzal, hogy szeretné leszerződtetni Villát. A klub részéről sem jelezték, hogy a játékos eladására készülnének. Persze, keringenek a hírek arról, hogy Villát feláldoznák a Valencia egyenlegének érdekében, de csak ismételni tudom: hivatalosan senki sem keresett meg.”

A Juventus egy ideje már támadót keres, ugyanakkor úgy tűnik, nem Villa lesz az, akitől az észak-olaszok a megváltást várhatják. A torinóiak ráadásul igen közel kerültek ahhoz, hogy megszerezzék a német Kevin Kuranyit, más kérdés, hogy a Schalke csatárának érkezése aligha üríti ki a torinói kasszát, hisz ingyen igazolható.

Az olaszok mellett a Manchester City, a Barcelona és a Chelsea érdeklődik a spanyol Európa-bajnok iránt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik