Foci

El Clásico: Ronaldo biztos sikerben

A Real Madrid portugál sztárja biztos abban, hogy csapata nyeri a szombati El Clásicót, igaz, a vereséggel is kiegyezne, ha végül Madridba kerülne a bajnoki cím.

A portugál aranylabdás biztos a szombat sikerben, annak ellenére is a Real Madrid győzelmére voksol, hogy szerinte a fővárosi elitalakulat még nem sorolható a nagycsapatok közé.

“Tisztában vagyunk azzal, hogy milyen jól játszanak, és milyen nehéz lesz legyőzni a katalánokat de megvannak a fegyvereink ehhez. Ha koncentrálunk, jó esélyünk van győzni” – mondta Ronaldo.

Ugyanakkor ehhez hozzátette: még a vereséggel is kiegyezne, ha végül a Real Madrid nyerné meg a bajnokságot. “Ugyan mire megyünk vele, ha most legyőzzük a Barcelonát, de aztán elveszítjük a soron következő két mérkőzést, és ezzel a bajnokságot?” – jegyezte meg a 25 éves portugál .

Ronaldo Lionel Messivel kapcsolatban elmondta, az argentin játékosnak nagyszerű szezonja van, s kétségkívül egyike a világ legjobb játékosainak, de nem csak miatta bombaerős a katalán együttes: “Messi nem egyedül futballozik, nem ő egy személyben a Barcelona, az edzője nagyszerű, és a játékostársai is kiválóak. Nélkülük nem menne neki ilyen jól.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik