Foci

Rooney ismét megsérült

A Bayern ellen nem teljesen egészségesen pályára küldött támadó újabb szünet elé néz.

Szerdán a Bayern München elleni BL-visszavágón Wayne Rooney jókora meglepetésre helyet kapott a Manchester United kezdőcsapatában, s bár gólt nem lőtt, a 40. perctől sántikáló csatár két találatból is kivette a részét. A hazai együttes ennek ellenére kiesett, s a jövőre gondolva aligha érte meg a kockázatos lépés.

Rooney ismét fájlalja a jobb bokáját, így minden bizonnyal nem lesz a pályán a Blackburn Rovers elleni hétvégi bajnoki mérkőzésen.
„Egyelőre úgy tűnik, a Blackburn elleni vasárnapi mérkőzésen nem léphet pályára” – nyilatkozta Alex Ferguson, a manchesteriek szakvezetője. „Sérülése hasonló a múlt hetihez, egy vérömleny keletkezett a jobb bokája alatt. A müncheniek olykor keményen odaléptek neki, a játékvezető nem vigyázott rá. Szerencsére, a szalagjaival minden rendben, így egy héttel később, a Manchester City ellen már szerepelhet.”

Öt fordulóval a bajnokság vége előtt a Manchester United kétpontos hátrányba került a hétvégi, manchesteri derbit 2-1-re megnyerő Chelsea-vel szemben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik