Foci

Piqué: nehéz lesz megállítani az Inter-csatárokat

A korábban a Manchester Unitedben és a Real Zaragozában is megfordult Gerard Piqué szerint nem lesz könnyű megállítani az Inter támadóit a BL elődöntőjében.

A címvédő Barcelona válogatott védője – aki eltiltás miatt kihagyta az Arsenal elleni, keddi visszavágót – amondó, két kemény mérkőzés vár a csapatára a Bajnokok Ligája-elődöntőben az olasz bajnok Inter ellen, ráadásul Piquének ismét barátaival, Samuel Eto’óval és Diego Militóval kell farkasszemet néznie.

“Samuel Barcelonában, Diego Zaragozában volt a csapattársam, és mind a kettőjükkel nagyon szerettem játszani” – nyilatkozta Gerard Pique.

“Kiváló emberekről, emellett nagyszerű futballistákról van. Tökéletesen tisztában vagyok a képességeikkel, tudom, hogy nehéz őket megállítani. A pályán nyilván nem számít, hogy jó kapcsoltban vagyok velük, egyébként sem lesz új, hogy rájuk kell figyelnem, hiszen a csoportkörben kétszer már találkoztunk az Interrel” – tette hozzá a 23 éves, 14-szeres válogatott védő.

A csoportkörben amúgy a Barcelona hazai pályán 2-0-ra legyőzte a milánói csapatot, a San Siróban pedig kihúzta gól nélküli döntetlennel, azaz hasonló eredmények esetén a címvédő kerülne a döntőbe.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik