Foci

Marokkói csatárt igazol az Arsenal

Az Arsenal kiszemeltje, Marouane Chamakh elismerte, hogy az idény végén távozik a Bajnokok Ligájában a nyolc között kieső Bordeaux csapatától.

A Bordeaux marokkói támadója, Marouane Chamakh az idény végén távozik a francia város csapatától, a Metro információi szerint Londonban, az Arsenal együttesénél folytatja pályafutását. A csatár remek idényt tud maga mögött, legutóbb szerdán, a Lyon elleni BL-visszavágón is eredményes volt, más kérdés, hogy csapata 1-0-s diadala nem volt elég a továbbjutáshoz.

„Gyakorlatilag igaz, hogy elhagyom a Bordeaux-t” – nyilatkozta a játékos a BL-mérkőzés utáni sajtótájékoztatón. „Még öt hétig leszek a klub futballistája, ám a hátralévő kilenc találkozón mindent megteszek azért, hogy csapatom a lehető legsikeresebb legyen.”

A hét elején láttak napvilágot azok a híresztelések, melyek szerint az idény végén ingyen igazolható marokkói egy nyártól életbe lépő négyéves kontraktus-előszerződést írt alá az Emirates stadionban, a felek azonban addig nem szellőztették meg a megállapodást, amíg fennállt annak a lehetősége, hogy az Arsenal és a Bordeaux esetleg találkozhat a nemzetközi porondon.

Keddtől ez lehetetlenné vált, így Chamakh sorsára is fény derült.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik