Foci

Ibrahimovic a riválist kóstolgatta

A Real Madrid otthonában szeretné magasba emelni a BL-trófeát a Barcelona a csatára, de ehhez még le kellene győzniük egykori csapatát.

A hétvégén eldőlhet a bajnoki cím sorsa Spanyolországban. A listavezető Real Madrid fogadja a Bernabeúban a gólkülönbsége miatt a második helyre szoruló Barcelonát. Az EL Clasicó előtt természetesen megkezdődött az üzengetés, Zlatan Ibrahimovic is „odaszúrt” a fővárosiaknak.

A Real már nyolc közé sem jutott be a Bajnokok Ligájában, a Barcelona viszont ott van a négy között, és történelmet írhat, amennyiben megvédi a BL-elsőségét. Ehhez persze az elődöntőben le kellene győzniük a nyáron érkezett Zlatan Ibrahimovic volt csapatát, az olasz Internazionalét.

„Fantasztikus lenne, ha a Bernabeú-ban sikerülne megnyerni a Bajnokok Ligáját, minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni, hogy bejussunk a fináléba. Az Inter és a Barca teljesen más stílusban futballozik. Spanyolországban meg kell tartani a labdát, az olasz csapatnál pedig sokszor úgy gondolják, hogy elég egy gólt lőni” – nyilatkozta a svéd válogatott a La Gazzetta Dello Sportnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik