Foci

Rooney szuperszónikus visszatérése?

A Manchester United támadója angol lapértesülések szerint már a Bayern elleni BL-visszavágón leülhet a kispadra.

A német csapat elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő első meccs hajrájában bicegve hagyta el a pályát Wayne Rooney. Az első jelentések szerint 4 hetet volna kihagynia bokasérülése miatt az angol válogatott támadónak, ám angol lapjelentések szerint elképzelhető, hogy már a Bayern München elleni visszavágón játszhat.

A manchesteriek trénere, Sir Alex Ferguson egyelőre nem kommentálta a sajtóban megjelent híreket. A skót szakember néhány napja azt nyilatkozta, hogy a csapat legeredményesebb játékosa, április 17-én, a City elleni városi derbin léphet leghamarabb pályára. „Hallgatni fogunk az orvosokra, semmit nem szeretnénk elhamarkodni. Semmi értelme nincsen, hogy egy túl gyors visszatérés miatt ismét lesérüljön” – így Ferguson.

„Még ebben a szezonban is bőven lesz alkalma, hogy góljaival segítse a csapatot. Legszívesebben minden mérkőzősen a kezdőbe tenném, de nélküle is elég erősek vagyunk” – mondta a United trénere. Münchenben a manchesteriek 2-1-es vereséget szenvedtek a negyeddöntő első meccsén, a hétvégén viszont kikaptak hazai pályán a Chelsea-től, így a londoniak átvették a vezetést a bajnokságban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik