Foci

Guardiola: a szezon meccse következik

A Barcelona több meghatározó játékosát kénytelen nélkülözni az Arsenal elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágóján, amelyet a katalánok szakvezetője a "szezon meccsének" nevezett.

Guardiola a sérülése után lábadozó Andres Iniesta mellett a Londonban kiállított, illetve “besárgult” Carles Puyol és Gerard Pique mellett Zlatan Ibrahimovicra sem számíthat az Arsenal elleni visszavágón, amely 2-2-es állásról indul.

Az “odavágón” duplázó svéd támadó a szombati, Athetico Bilbao elleni bajnokin (4-1) megelőzően, a bemelegítés során sérült meg a combján, kedd este legfeljebb csak szurkolhat. “Fontos játékosról van szó, de nélküle is tovább kell jutnunk” – így Josep Guardiola, aki szerint “veszélyes eredmény” a 2-2, így csapatának “az első perctől az utolsóig figyelmesen” kell futballoznia.

Bár a BL-címvédő az első meccsen, főleg az első félidőben lefutballozta a pályáról az Arsenalt, Guardiola nem veszi fél vállról keddi meccset, amit egyébként a “szezon mérkőzésének” nevezett. “Igen, fontosabb még a hétvégi, Real Madrid elleni csúcsrangadónál is…” – jelentette ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik